De Houwer brengt natuur, kunst en genieten samen in de prachtige omgeving van het Oldambt in Groningen.

Hier kunt u overnachten en op creatieve wijze uzelf geestelijk ontplooien.

Wilt u meer informatie?
Bel 0596-851433 of 06-51072536

Over De Houwer

“Ik heb nooit de ambitie gehad om kunstenaar te worden, het is eenvoudig op mijn pad gekomen. Het heeft me bij de lurven gegrepen en zo is het gekomen: ik ben kunstenaar.”

Alles over De Houwer

Cursus beeldhouwen

U kunt reguliere lessen volgen of gewoon een dag gezellig met uw team doorbrengen. Sinds kort bieden we ook een kinderworkshop aan.

Alle mogelijkheden

Overnachten op de camping

Weekendje weg? Voor kunst, cultuur en rust bent u in Oldambt te Groningen op de juiste plek. De camping is gevestigd op een hectare groot terrein dat direct grenst aan een bos en vis -en vaarwater. Laat u aangenaam verrassen door de omgeving!

Geniet van de ruimte

Genieten van kunst

Naast cursussen volgen, kunt u ook een bezoekje brengen aan de sfeervolle beeldentuin en het atelier. Antieke tempelbeelden, uitgehouwen in zandsteen, zijn hier te koop. In de galerij wordt het bezielde beeldhouwwerk van De Houwer getoond.

Exposities
 

“Zelf een prachtig beeld houwen dat ruimschoots voldoet aan je verwachtingen. Op een inspirerende locatie aan de Waddenkust. Je, al doende, de techniek van het beeldhouwen eigen maken. Vertrouwen op je pas verworven kennis van universele vormentaal. Je creatieve bron vinden en daaruit inspiratie putten. Je laten leiden door je intuïtie en spiritualiteit. Je eigen verhaal verbeelden. Tevreden en trots op je beeld huiswaarts keren.”

De bezoekers van onze beeldhouwworkshops waarderen onze aanpak met een 9,6!