Van zelf vissen vanaf onze vissteiger tot culinair genieten van visrestaurants

De kleine camping van De Houwer te Groningen voldoet aan al uw wensen voor een gevarieerd verblijf.

Wilt u meer informatie?
Bel 0596-851433 of 06-51072536

Camping dell'Arte

In verband met het Covid-19 virus, is de camping voorlopig gesloten. Wij nemen geen reservingen aan. Wij wensen u en uw dierbaren van harte een goede, rustige tijd en vooral gezondheid.

Uit de kunst kamperen!

Op zoek naar een ontspannende balans tussen rust, kunst en cultuur? Dan bent u op onze camping in Oldambt te Groningen op de juiste plek. Gaat u liever iets actiefs doen? Ook voor vissers biedt camping dell’Arte de ideale omgeving.

De camping is gevestigd op een hectare groot terrein dat direct grenst aan een bos en vis- en vaarwater. Laat u na het volgen van de workshop beeldhouwen aangenaam verrassen door de omgeving waarin op loopafstand het zeestrand van de Dollard gevonden kan worden. Bovendien biedt het Oldambt, waar meer dan honderd kunstenaars zich hebben gevestigd, een rijke cultuur. Een tip om sfeer te proeven is het boek De Graanrepubliek van Frank Westerman. Ook culinaire liefhebbers zullen niet teleurgesteld worden: Termunterzijl is gezegend met twee gerenommeerde visrestaurants.

Bezoekers van onze camping dell’Arte waarderen de natuurlijke waarden als rust en ruimte. De overige voorzieningen, zoals het uitstekend sanitair, verschaffen het benodigde comfort.

Vissen

Bent u fanatiek visser of heeft u het altijd al eens willen proberen? Dan bent u bij camping dell’Arte aan het juiste adres!

Naast cursussen beeldhouwen biedt de nabijgelegen camping van De Houwer te Groningen wandelmogelijkheden naar het viswater van het Oldambt. Kom heerlijk tot rust na het beeldhouwen en geniet van de natuuromgeving van Oost-Groningen.

Kamperen en workshop beeldhouwen

Als enige in Nederland bieden wij u workshops beeldhouwen in combinatie met overnachtingen op onze camping in Groningen. Voor meer informatie over wat u kan verwachten tijdens de cursussen beeldhouwen gaat u naar workshops beeldhouwen.

Groepen van vier tot en met maximaal acht personen kunnen het gehele jaar bij ons terecht in de rustgevende natuuromgeving van het Oldambt.

Reserveer uw campingbezoek.
Aankomst
Invalid Input
Vertrek
Invalid Input
Aantal dagen
Invalid Input
Kampeerplaats(*)
Invalid Input
Aantal personen(*)
Invalid Input
Aantal Honden (aangelijnd)
Voer een getal in a.u.b.
Prijs: €
Invalid Input
Naam:(*)
Please type your full name.
E-mail:(*)
Invalid email address.
Adres:
Please type your full name.
Postcode:
Please type your full name.
Plaats:
Please type your full name.
Telefoon:
Please type your full name.
(*)
Invalid Input