Beeldhouwen is creativiteit met passie omzetten in een kunstwerk.

Ontdek welk beeld u uit steen laat komen.

Wilt u meer informatie?
Bel 0596-851433 of 06-51072536

Workshops voor groepen

Beeldhouwen in speksteen

Wilt u een zinvolle, ontspannende en inspirerende vrije dag met collega’s, familie en/of vrienden en vriendinnen doorbrengen? Laat uw verbeelding spreken en komt beeldhouwen in het prachtige Oldambt te Groningen!

Na ontvangst met koffie en Groninger koek verzorgt de beeldhouwer een rondleiding door de inspirerende beeldentuin. Aansluitend zal de cursus starten en kan het echte werk beginnen: schuren, schaven en raspen in de gemakkelijk bewerkbare speksteen. Om 12.00 uur serveren we u gratis een versgemaakte soep. Tegen meerprijs kunnen we ook een volledige lunch verzorgen.

Tot 16.00 uur kunt u rekenen op de deskundige begeleiding van de beeldhouwer Hans Nipshagen. De uiteindelijke beeldhouwwerken zullen eventueel vastgelegd worden door een fotosessie. Onder het genot van een hapje en een drankje sluiten we vervolgens de dag af. U zult trots naar huis gaan met het prachtige resultaat van de workshop.

Wilt u met zijn allen van de vrije dag een midweek of weekend maken? Bekijk dan de mogelijkheden om te verblijven op de landelijke camping dell’Arte.

Reserveer nu!