Beeldhouwen is creativiteit met passie omzetten in een kunstwerk.

Ontdek welk beeld u uit steen laat komen.

Wilt u meer informatie?
Bel 0596-851433 of 06-51072536

Info

Bij het bedrag van de workshop is GRATIS inbegrepen het gebruik van diverse handgereedschappen, een hakblok, koffie, thee, soep and last but not least: inspirerende begeleiding van beeldhouwer Hans Nipshagen. Een lunch kan tegen meerprijs verzorgd worden. De cursusdagen mogen zowel aaneengesloten als onderbroken zijn. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en factuur. Na betaling is uw deelname definitief. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Alle praktische informatie op een rijtje: 13 juli, 27 juli, 7 september en 21 september tussen 10.00 uur en 16.00 uur bent u van harte welkom voor het volgen van een workshop of cursus beeldhouwen. In combinatie met een vijf- of tienrittenkaart heeft u maximale keuzevrijheid: u bepaald aan de hand van uw agenda of en wanneer u komt. Groepen vanaf zes tot en met maximaal 16 personen kunnen bij ons terecht voor de groepsworkshops. Wij maken graag een programma op maat. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06- 510 72 536. Meldt u bijtijds aan want vol = vol.

Langer dan één dag verblijven bij De Houwer in Groningen? Dat kan! Onze camping dell’Arte biedt u een prettig en comfortabel onderkomen met mogelijkheden tot fietsen, vissen en wandelen door de rustgevende omgeving van het culturele Oldambt.

 

Reserveren

Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het noodzakelijk te reserveren. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-51072536 of 0596-851433. U kunt tevens mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en factuur. Na betaling is uw deelname aan de cursus of workshop definitief.

Huur werkruimte

Zoekt u atelierruimte om zelfstandig te werken? Alleen, of met een groep te beeldhouwen? Inclusief of exclusief gereedschappen en/of (spek)steen? Neem contact met ons op om uw wensen te realiseren.

Cadeautip

Een creatieve en rustgevende ervaring schenken? Bestel bij De Houwer een cadeaubon! De bon kan naar keuze gebruikt worden voor de aanschaf van ruwe (spek)steen, beeldhouwgereedschap, sculpturen en workshops. Maak het gewenste bedrag over op 156.345.552 o.v.v. naam en adres. Na ontvangst zenden we u per post de waardebon toe. De bon is geldig tot 1 jaar na de valutadatum.

Verkrijgbare waarden

Elk gewenst bedrag

Veiligheid en gezondheid

Veiligheidsbril

Wij adviseren u tijdens het beeldhouwen gebruik te maken van een veiligheidsbril – ook als u brildragend bent. Een veiligheidsbril kunt u bij ons aanschaffen voor €5,-.

Werkschoenen

Draag stevig schoeisel. Overweeg de aanschaf van veiligheidsschoenen of klompen voor tijdens de workshops.

Werkhoogte

Stel de hoogte van de beeldhouwbok regelmatig in op een comfortabele werkhoogte.

Stofvorming

Voorkom onnodig stofvorming door bijvoorbeeld geen stof weg te blazen met de mond. U kunt in plaats daarvan de aanwezige stofzuiger gebruiken. Mondkapjes zijn voorradig. Als u buiten werkt, raden wij u aan rekening te houden met de windrichting en de standplaats van de medecursisten.

Instructie veiligheid

Veiligheid, gezondheid en welzijn zijn vaste onderdelen van onze instructies. Nadat u geïnstrueerd bent, verwachten wij dat u de veiligheidsregels kent en zal opvolgen.

Verantwoordelijkheid

Beeldhouwer Hans Nipshagen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies of beschadiging van uw persoonlijke bezittingen.